Mnoho majitelů iPhonu řeší, jak si stáhnout nějaké to video z Ulozto.cz do svého iPhonu, aniž by toto video musel nejprve stáhnou do PC a poté přes PC aplikaci iTunes do svého iPhonu. Zde je návod jak na to a jak si zpříjemnit třeba cestu autobusem, vlakem nebo letadlem.



Výhodou této aplikace je, že si stahování můžete kdykoliv pauznout a až budete zpět na Wi-Fi, tak ve stahování můžete pokračovat tam kde jste právě skončili.

1) Na App Store si stáhněte aplikaci FILES – File Manager & Web Browser

2) Po spuštění aplikace ve vrchním příkazovém řádku nebo do vyhledávače zadejte Ulozto.cz

3) Na stránce Ulozto.cz si vedle lupy zadejte video které chcete hledat. Po vyhledání tohoto videa klikněte na to které si chcete stáhnout.

4) V dalším okně pod videem (pokud nemáte účet na Ulozto.cz) klikněte na Stáhnout pomalu.

5) Po zadání kódu klikněte na Stáhnout

6) Otevře se vám okno s ikonou PLAY a v horním příkazovém řádku bude vypsaná adresa videa. Do tohoto řádku klikněte, rozbalí se vám možnosti, co s tímto řádkem můžete dělat. Klikněte na COPY (Kopírovat) – pak klikněte na Cancel hned vedle příkazového řádku.

 

7) Ve spodní záložkách klikněte na Downloads. Zde klikněte v levém horním rohu na ikonu +

8) Klikněte do zobrazeného řádku Address, kde Vám bliká kurzor a zobrazí se vám Paste (vložit). Vložíte zkopírovaný odkaz adresy videa a pak vpravo nahoře kliknete na Done.

 

 

9) Otevře se vám další okno ve kterém se zobrazí co stahujete a v jakém formátu. Vpravo nahoře kliknete na Save

10) Stažené video naleznete ve spodní záložce Files a můžete si jej přehrát. K přehrání videa doporučuji stáhnou aplikaci AcePlayer