zajímavé aplikace dne iconSníh taje, ale teplo na kraťasy ještě stále není. Tak co dělat doma v ČR? Proč si nevyrazit někam do exotických destinací? Ostrovy Indonésie nebo Austrálie vyloženě svádějí k tomu, abyste hřbety tamních vln rozčísli surfovým prknem. Pokud se ještě nechcete vrhnout na letní radovánky ve vodě, nemusel by vás nudit paragliding třeba v Alpách.  K tomu ale budete potřebovat dobrou předpověď počasí. Třeba tak dobrou, jakou vám nabízí aplikace WINDY.



Kiterům, surfařům, mořeplavcům, windsurferům, rybářům, paraglidistům, nebo skydiverům. Těm všem se zajisté bude hodit aplikace WINDY, která poskytne podrobnou předpověď povětrnostních podmínek. Zároveň nabízí i možnost živého sledování vichřice, takže vás může varovat před blížícím se hurikánem a vy zůstanete v bezpečí.

Aplikace WINDY vám umí zobrazit přehlednou mapu s povětrnostními podmínkami, údaje o přílivu nebo odlivu, informace o vlnách, údaje z meteorologických stanic za všech koutů světa a nebo třeba předpověď počasí na následujících 10 dní.

Nemusíte být zrovna milovníky sportů, které jsou na povětrnostních podmínkách závislé. Stačí, pokud se chystáte na výlet a chcete vědět, jestli vám vítr bude znepříjemňovat výšlap nebo ne. Smysl aplikace určitě má a určitě každý z nás najde okamžik, kdy se mu bude hodit. Zvlášť, když je aplikace ke stažení zdarma.