Stále si pamatuji na den, kdy jsem dohrál první díl skvělé hry Watch Dogs – chtěl jsem mít úplně stejný telefon jako hlavní hrdina Aiden a pomocí něho tak ovládat veškerou techniku ve městě. Pokud i vy máte stejné přání nebo si alespoň chcete  na menšího hackera zahrát, začít můžete přímo v iPhonu díky několika málo hackům níže.



Zjištění IMEI

Možností, jak zjistit IMEI (=unikátní sériové číslo iPhonu) je hned několik. Jedním z nich je právě i formou zadání kódů přímo do číselníku v aplikaci Telefon. Zadejte tedy kombinaci znaků *#06# a IMEI se vám hned ukáže.

Přesnější zjištění signálu

Pokud vás zajímá, jak silný signál ve vaší oblasti je, stačí se samozřejmě podívat na počet teček nahoře. Jestliže ale chcete přesnější zjištění, opět nám pomůže kód. Zadejte tedy kombinaci *3001#12345#* a stiskněte tlačítko pro potvrzení hovoru.

Zákaz odchozích hororů a SMS

Jestliže chcete zablokovat odchozí hovory, SMS či jen mobilní data u vás telefonu, tento kód vám pomůže. Nyní je potřeba si ale zapamatovat hned tři kombinace. První kombinace (*#33#) ukáže reálný stav, zda něco blokujete nebo ne. Pokud chcete blokování zapnout, stačí napsat *33*pin# (místo „pin“ zadejte pin SIM karty. Jestliže pin nemáte, zadejte 0000.) a poté jen číslo vytočte. V případě, že chcete blokaci zase vypnout, stačí napsat #33*pin#.

Zdroj: iphonetricks.com