Poslední úniky naznačují, že iPhone 8 by měl mít displej přes celou přední část, nikoliv však zahnutý jako je to u Galaxy S8. I tak by mělo být Touch ID importováno přímo do disleje, i když včera se objevila zpráva, že společnost Apple má výrobní problémy.



Na zadní části iPhonu 8 nalezente vertikálně uspořádanou duální kameru a také Smart Connector. Design by se měl podobat iPhonu 4 a iPhonu 4s. V nabídce by měl být iPhone 8 s 64GB úložištěm a 256GB úložištěm. Klasické modely iPhonu 7s a iPhonu 7s by měly mít tradiční rozdělení úložiště.

Společnost Apple také pracuje na svém vlastním čipu pro správu baterie, takže bychom se mohli dočkat iPhonu, který vydrží mnohem déle na baterii. Nový iPhone 8 by byl také rychlejší, díky větší operační paměti, která by měla mít u všech modelů 3 GB. Stále by měl být k dispozici Lightning port, ale tentokrát s možností rychlého nabíjení.

Pokud by se společnosti Apple nepovedlo vyřešit problém s integrovaním Touch ID do displeje, tak přichází v úvahu možnost, mít pouze funci rozpoznávání obličejů. Doufejme tedy, že společnost Apple tento problém vyřeší mnohem lépe než Samsung, a případné Touch ID by umístila pod Apple logo, kde je mnohem lépe dosažitelné.

Zdroj: youtube.com