Podle výzkumné zprávy, kterou zveřejnili analytici z Deutsche Bank nemůže společnost Apple představit iPhone 8 v tomto roce. Uvádějí, že společnost Apple má technické problémy výrobního rázu při výrobě iPhonu 8, proto nebude vyroben dostatek kusů a prodej nebude spuštěn v tomto roce.



Tato zpráva se zejména opírá o informace poskytnuté společností Foxconn, podle kreré momentálně vyrábí pouze dva modely iPhonu. Předpokládá se, že se tedy jedná o iPhone 7s a iPhone 7s Plus. S tím souhlasí i čínský blog MicGadget, podle kterého je nepravděpodobné, že by Apple vydal pouze dva modely iPhonu 8 a žádný iPhone 7s.

Na druhou stranu společnost Apple ráda překvapuje a nerada potvrzuje informace o nadcházejících produktech. Je tedy možné, že iPhone 8 se ještě průmyslově nevyrábí a jak už se dříve spekulovalo, tak jeho výroba začne až v červnu. Další možností je, že společnost Apple má pro iPhone 8 jiného dodavatele, což není žádnou novinkou.

Zpráva Deutsche Bank je založena pouze na jedné zprávě, proti nim stojí mnohem více úniků ohledně problémů při výrobě iPhonu 8, lze tedy říci, že jeho výroba se připravuje. Pravděpodobné je i zpoždění prodeje, ale tak velké opoždění je jistě nežádoucí i pro společnost Apple.

Zdroj: 9to5mac.com