V App Storu se za dobu jeho existence objevily milióny aplikací. Počet stažení se pohybuje dokonce v řádu miliard. A všechny zkušenosti, co jsme za devět let nasbírali, jsme teď promítli do úplně nového App Storu.



Najdeš v něm žhavé novinky, doporučení odborníků, promyšleně sestavené seznamy, užitečné návody. A nové způsoby, jak objevovat další aplikace nebo hry. Je to největší proměna App Storu od jeho spuštění.

Každá nová aplikace může úplně změnit tvůj přístup k práci nebo zábavě. Jen najít tu pravou. Proto teď aplikace a hry prezentujeme na nových panelech, které jsou nabité informacemi a inspirací.

Udržovat si přehled o všech aplikacích, které každý týden přijdou na svět, je práce na plný úvazek. Proto máme po celém světě tým redaktorů, kteří umí vyhmátnout, co stojí za pozornost. A co se chytí. S námi budeš mít jasno ve všem, co hýbe světem aplikací.

Přepracovaná stránka každé aplikace teď obsahuje spoustu detailů, které ti pomůžou rozhodnout, co si stáhnout. Tu správnou aplikaci si můžeš vybrat na základě hodnocení, recenzí a taky většího počtu videí.