Apple právě vydal iOS 10.3.3, který opravuje řadu kritických chyb a bezpečnostních problémů. Aktualizace je k dispozici jako bezdrátová v části Nastavení> Obecné> Aktualizace softwaru nebo ji můžete nainstalovat přes iTunes. Dnes vám ukážeme jak se vrátit k verzi 10.3.2.



Krok 1:  Stáhněte si IPS 10.3.2 IPSW soubor. Ujistěte se, že jste stáhli správný firmware, který odpovídá vašemu modelu zařízení.

Krok 2:  Nyní musíte zařízení vložit do režimu DFU. Pokud vlastníte iPhone 7 nebo iPhone 7 Plus.

  • Připojte zařízení k počítači.
  • Vypněte zařízení stisknutím tlačítka Napájení a posunutím k vypnutí.
  • Poté stiskněte a podržte tlačítko  napájení po dobu 3 sekund.
  • Potom stiskněte tlačítko Home a tlačítko napájení po dobu 10 sekund.
  • Uvolněte tlačítko napájení a pokračujte v přidržování tlačítka Home, dokud nedosáhnete vyskakovacího okna z aplikace iTunes, které zjistilo, že je zařízení v režimu obnovení. Pokud se nezobrazí vyskakovací okno, vyzkoušejte opětovný stisk tlačítka.
  • Klikněte na tlačítko  Ok.

Krok 3:  Podržte klávesu Alt/Option na Macu nebo klávesu Shift v systému Windows a klikněte na tlačítko Obnovit iPhone … (iPad / iPod touch …).

Krok 4:  Zobrazí se vyskakovací okno prohlížeče souborů. Procházejte a vyberte soubor IPS 10.3.2 IPSW, který jste si stáhli.

Krok 5:  Pro potvrzení se zobrazí zpráva. Chcete-li pokračovat, klikněte na tlačítko Obnovit a aktualizovat.

Krok 6:  Na další obrazovce získáte informace o firmwaru systému iOS 10.3.2. Klikněte na tlačítko Další  a potom pokračujte stisknutím tlačítka Souhlasit.

Krok 8:  Po úspěšném obnovení systému iOS 10.3.2 by se na vašem zařízení měla zobrazit bílá obrazovka „Dobrý den“. Podle pokynů na obrazovce nastavte zařízení.

Zdroj: iphonehacks.com