Společnost DJI dnes představil své nové produkty, mezi které patří nový Mavic Pro Platinum, ten přináší tišší letový zážitek a současně přidává delší letový čas a Phantom 4 Pro, který přichází pouze v nové obsidiánové barvě. Ten se technicky nijak zvlášť od svého předchůdce neliší. Společnost DJI také oznámila, že pro model Spark bude brzy připravená menší aktualizace firmwaru.



Mavic Pro Platinum

Nový Mavic Pro Platinum je prvním upgradem původního modelu Mavic Pro. Za vylepšením hlavně stojí vylepšené elektronické regulátory rychlosti a uplně nová technologie vrtulí, Platinum tak nabídne o 4 dB nižší hladinu intenzity zvuku.

Tento model by mohl podle odhadů dostat baterie s 20 minutovým doletem. V balení pak naleznete další dvě náhradní baterie, to by znamenalo, že by se mohl dolet vyšplhat až na celou hodinu.

Nový Mavic Pro Platinum je nyní dispozici na předobjednávku ve výši 1.099 dolarů, s balíčkem Mavic Pro Platinum Fly More Combo pak ve výši 1.399 dolarů.

Phantom 4 Pro

Phantom 4 Pro je nyní také k dispozici v nové obsidiánové barvě. Ačkoli to může vypadat „jen jako nová barva“, DJI upgradoval také gyroskop. Ten je vyroben z hořčíku, je elektrolyticky pokrytý a odolný vůči otiskům prstů. Nový gyroskop totiž vyžaduje vyšší standard výroby. Nový Phantom 4 Pro Obsidian bude také k dispozici na předobjednávku ve výši 1.499 dolarů.

Zdroj: 9to5mac.com