iPhone 8 a 8 Plus se v zahraničí dostávají do rukou prvních zájemců. Na Youtube se začínají množit videa unboxingu a recenze. Dnes se také objevilo video od uživatele EverythingAppePro, který se zaměřil na rychlostní skok mezi iPhonem 7 Plus a 8 Plus.



 

Jak ukazují data z výkonnostních testů Geekbench, nárůst výkonnu iPhone 8 Plus proti předchozí generaci je obrovský. Dostává se z šesti tisíc bodů na devět a půl tisíce. Nicméně, zatím to není moc platné.

Jak ukazuje video, reálně skokový nárůst výkonu nepoznáte. Ba naopak, iPhone 7 Plus se ukázal v některých případech ryhlejší. Je to ale způsobeno tím, že aplikace zatím nedostali optimalizaci pro iPhone 8 Plus. Můžeme tedy očekávat, že se v brzské době situace změní a iPhone 8 bude starší bratříčky válcovat.

To dokazuje i ukázka zapínání iPhonu. Osmička vyhrává na plné čáře. To, že se zvýšil výkon tedy určitě nebude pouze frajeřinou, která zůstane na papíře. Jen si musíme počkat, než bude většina aplikací nabízet optimalizaci pro A11 Bionic čip.

 

zdroj: youtube.com