Jan Tůma, který měl na starosti marketing a PR v Etnetera Logicworks, Filip Nerad jako projektový manažer této firmy a Filip Králik, jenž byl důležitou součástí mobilní divize v Etneteře, se osamostatnili a založili vlastní společnost s názvem wefree. Cílem je pomoci kreativním firmám s technickým zázemím, které primárně funguje na platformě Apple. Dále chtějí vyvíjet vlastní aplikace a aplikace na míru pro své klienty, včetně samotné propagace.



“Všem jde v dnešní době primárně o navýšení obratu a péče o klienty je v našich končinách spíše přežitek. To je ovšem škoda. Naše podnikání chceme založit primárně na vztazích a jejich dlouhodobém budování. Cílem nebude poslat jednu fakturu a pak se o klienta dále nestarat, ba naopak, tímto okamžikem pro nás spolupráce teprve začíná.”

Že chtějí věci dělat jinak dokazují tak, že mají nastavenou minutovou sazbu. “Děláme to kvůli tomu, že strávíme-li u klienta 15 minut, budeme účtovat 15 minut a ne půl hodiny, jako to mají některé firmy zvykem. Klient by měl zaplatit jen to, co se skutečně udělá.”

Tisková zpráva