Těsně před zahájením prodeje modelů Nike+ Apple Watch Series 3, které budou k dispozici od tohoto čtvrtka, Nike aktualizovala oficiální aplikaci Nike + Run Club s novými funkcemi, která byla zvýrazněna na Apple prezentaci v září.



iPhone 8 a 8 Plus a Apple Watch získává aplikace Nike+ Run Club zvukového průvodce, což je řada cvičení s průvodcem od trenérů Nike a sportovců jako Mo Farah a Kevin Hart. Spouštění je spárované se seznamem videí, který lze použít s datovými přenosy.

Spolu s zvukově řízenými běhy představí společnost Nike funkci „Na zdraví“, která umožňuje uživatelům upozorňovat své přátele, když chodí na běh, aby získali radost a mohli reagovat na motivace. K dispozici je také aktualizovaná funkce Historie aktivit v Apple Watch, které zobrazují podrobnosti o posledních pěti bězích a na modelech Apple Watch Series 3 jsou dostupné údaje o výškách.

Aplikace Nike+ Run Club je k dispozici ke stažení na iPhone a všechny modely Apple Watch, ale s modely Nike+ je možnost spuštění aplikace Nike+ Run Club s exkluzivními Nike ciferníkem.

Zdroj: 9to5mac.com, macrumors.com