Přidávání svých životních okamžiků na stories sociálních sítí je denním chlebem spousty z nás. Jak to ale udělat, aby byly příběhy vždy jedinečné? Dříve nebo později začnou vašim followerům stories připadat fádní a opakující se. Ne ale, pokud budete používat aplikaci Hypno.



 

Když jsem si poprvé přečetl název, lekl jsem se, že po jejím otevření upadnu do transu a budu zhypnotizovaný. Nakonec jsem ji ale opatrně spustil a nyní jsem okouzlený výtvory, které z ní lze získat.

Aplikace nemá téměř žádné nastavení. Po prvním spuštění zkrátka šlape. Projdete návod, který se skládá asi z pěti kroků. Pak už můžete začít nahrávat videa a aplikovat  na ně filtry aplikace Hypno. O tom celá aplikace je. Nahrajte video pomocí přidržení tlačítka nebo výběrem z galerie a přidejte na něj bláznivý filtr Hypno.

Filtry neustále přibývají. Jedná se ale vždy o velmi barevné filtry. Těžko je vystihnout jiným názvem než „Hypno filtry“. Jediný mínus, který aplikace má je, že nahrané video musí být velmi krátké. Výsůedky Hypna tedy budou spíše krátké prostřihy než celovečerní film.

The app was not found in the store. :-(