Pokud jste někdy chtěli jiný způsob, jak si objednat jídlo, a mysleli jste, že to děláte prostřednictvím aplikace Facebook, bude mít smysl, sociální síť pro vás má dobrou zprávu.



Dnes společnost Facebook oficiálně oznámila, že začala nabízet novou funkci, která umožní uživatelům objednat si potraviny z aplikace. Je k dispozici prostřednictvím aplikací iOS a Android a je také k dispozici prostřednictvím stolního počítače. Chcete-li, aby to fungovalo, uživatelé se musí dostat do sekce Explore (Prozkoumat) své aplikace, najít objednávku jídla a klepnout na něj. Až tam najdete restaurace, které jsou ve vaší oblasti, které podporují novou funkci.

Je k dispozici pouze ve Spojených státech.

Objednávání jídel na Facebooku vám také umožní vybrat službu, kterou chcete použít k vyřízení online objednávky. Sociální síť již podporuje EatStreet, ChowNow, Olo, DoorDash a Delivery.com. Kromě toho společnost Facebook spolupracuje s řadou restaurací, včetně Jack in the Box, Papa John’s, Panera a další.

Nová funkce se dnes rozšiřuje, takže pokud je to něco, o čem si myslíte, že budete používat, a alespoň v něm budete mít alespoň minuta v aplikaci Facebook, dejte si pozor na to.

Zdroj: iphonehacks.com