Apple vedoucí softwarového inženýrství Craig Federighi odpověděl jednomu čtenáři na email s otázkou na otázku, zda bude mít Apple v říjnu nějaký Apple Keynote Event s představením nových produktů, jako např. Mac mini, na který se stále čeká.



Někteří lidé očekávají, že se keynote uskuteční v říjnu, protože v říjnu 2016 došlo k představení MacBooku Pro s Touch Barem a Touch ID, na kterém právě píšeme v redakci tento článek. Zároveň se neobjevily žádné nové informace o nové generaci počítačů Mac, kromě včera potvrzeného Macu mini, se kterým se počítá i v budoucnu, jak prozradil Tim Cook.

  • Čtenář Lukáš: „Uvidíme říjnovou keynote události?
  • Odpověď Federighiho: „Myslím, že jsme viděli všechny keynote pro tuto sezónu.

iPady a Macy byly představeny letos v červnu. iPhony, Apple TV 4K zase v září. Co však bylo představeno a zatím nebyl zahájen oficiální prodej je HomePod a iMac Pro. Tyto produkty mají přijít na trh v prosinci letošního roku, ale rozhodně bylo k těmto produktům už vše sděleno.

Apple nebude dělat samostatný event pro zahájení prodeje HomePodu a iMacu Pro, protože vše bylo řečenu už na minulých eventech v letošním roce. Pravděpodobně bude o těchto produktech pouze ve formě tiskové zprávy.

Zdroj: macrumors.com