Jeden z největších českých Apple Premium Resellerů iWant otevírá svou prodejnu na Vysočině a jako vždy bude tato akce ve velkém stylu. Nová prodejna se otevře 27.10.2017, přesně v 16:00 hodin v OC City Park Jihlava.



iWant je jedním z Apple Premium Resellerů v České republice. Jsme v úzkém spojení se značkou Apple a ctíme hodnoty nám společné. To se odráží na filozofii designu prodejen, profesionálním servisu, odborných znalostech veškerých produktů značky Apple a příslušenství k nim. Zároveň si zakládáme na individuálním přístupu k zákazníkům, maximální možné péči a prémiových službách.

Díky naším znalostem dokážeme zákazníkovi odborně poradit při koupi zařízení Apple či příslušenství k nim a zároveň poskytnout jejich případný servis na vysoké úrovni. Krom toho poskytujeme komplexní služby konzultací, školení a profesionálního poradenství.

Na co se můžete v den otevření těšit?
🔸 Sleva 20 % na všechny Macy, příslušenství a produkty Beats.
🔸 Sleva 10 % na iPhone, iPad a Apple Watch.
🔸 MacBook Air 13“ v základní variantě za 21 990 Kč.
🔸 Prvních 50 nakupujících zákazníků od nás obdrží iWant tašku plnou stylových dárků.
🔸 Každý nakupující zákazník se navíc zařadí do slosování o zapůjčení vozu MINI Cooper Countryman na víkend. Slosování proběhne v den otevření těsně před uzavřením prodejny a bude zveřejněno na našem Facebooku.

* Sleva na Mac (MacBook, iMac, Mac mini, Mac PRO) se vztahuje na nové nezlevněné modely 2017. MacBook Air 13“ 128 GB MQD32CZ/A již obsahuje slevu přímo v ceně. Slevy se vztahují pouze na skladové zásoby na prodejně a od každého produktu lze na IČO pořídit maximálně 2 kusy. Sleva 10 % se nevztahuje na iPhone 8 a iPhone 8 Plus.