Zatímco iPhone X údajně čelí výrobním problémům souvisejícím s kamerou TrueDepth (zajišťující Face ID funkci), má za následek zpoždění výroby. Uznávaný analytik Ming-Chi Kuo uvedl, že dodávání součástí pro systém rozpoznávání obličeje je nyní stabilní.



Ve zprávě společnosti KGI Securities je uvedeno, že Apple nebude „opakovat chybu“ se zopožděním výroby s telefony iPhone v příštím roce, což předpovídá, že „přijdou včas“ pod „stabilní dodávkou“.

Apple nebude opakovat chybu přerušení dodávky a opoždění výroby, jak je vidět na iPhone X. Věříme, že dodávky nových telefonů 2H18F budou přicházet včas pod stabilní dodávkou v pozdních 3Q18F. A vzhledem k tomu, že na těchto nových modelech nedošlo k zásadnějšímu vylepšení fotoaparátu TrueDepth, věříme, že společnost Apple bude i nadále používat stejný WLO pro dotykový projektor a objektiv 4P infračervené kamery jako iPhone X. Věříme, že dodávky obou komponent jsou nyní stabilní, potřebujete přejít k jiným řešením.

Kuo očekává, že v druhé polovině roku 2018 budou nové modely iPhone používat stejnou optiku pro optické zařízení dotykového projektoru TrueDepth a stejný objektiv 4P pro infračervenou kameru jako iPhone X.

Zdroj: macrumors.com