Dnes jsem se rozhodli vydat do iSTYLE – Apple Premium Reseller obchodu, kde jsme si předem telefonicky rezervovali MacBook Pro 15″, 2,7 GHz čtyřjádrový Intel Core i7 (Turbo boost do 3.6 GHz), 16 GB pamětí RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 455 s 2 GB pamětí, grafickou kartou Intel HD Graphics 530, 4x port Thunderbolt 3 (USB-C).



Do obchodu jsme přišli jako normální zákazníci a nikomu jsme po celou dobu neprozradili, že jsme z magazínu AppleNovinky.cz. Nenápadně jsme se začali rozhlížet po prodejně a koukat na redukce s USB-C konektorem. Po necelé minutě se nás ujal sympatický zaměstnanec Jakub Ždánský, který po ohlášení jména rezervace okamžitě věděl o co se jedná. Rovnou se nás zeptal, zda nám může nějak pomoci s výběrem USB-C redukce, kterých jsme stáli. Ano, budeme chtít 2x USB-C na VGA (pro dva externí monitory) a USB-C hub, kde jsou 3x USB 3.1, čtečka SD karet a další USB-C.

Pán byl velmi ochotný a měl příjemné vystupování, které bylo plné vtípků a odborných odpovědí na naše otázky. Během našeho nákupu jsme se dostali až k domu Steva Jobse a zálibě v cestování.

Celkově jsme nakupovali Apple zařízení už mnohokrát Apple, ať už se jednalo o iPhone, iPad, Apple Watch, MacBook Pro, MacBook Air, iMac a další příslušenství. Co však můžeme rozhodně vyzdvihnout je samotný zážitek z příjemného nákup, který nám zprostředkoval pan Ždánský.

Musíme upozornit, že opravdu nikdo celou dobu v APR obchodě netušil, že je nakupující z redakce AppleNovinky.cz, a už vůbec ne, že večer vznikne tento pochvalný článek. Mimochodem článek nebyl nikým sponzorován nebo podporován, proto píšeme své nadšené dojmy z příjemného nákupu.

Nákup se proběh v OC Olympia, Brno dne 9.10.2017. Na fotografii je Jakub Ždánský, kterého jsme do dnešního dne neznali.