Pokud řešíte dilema, jestli objednat iPhone X nebo raději iPhone 8 Plus nebo zůstat u starého telefonu, tak já už mám jasno. Osobně jsem zvolil iPhone X, ale umím pochopit i ostatní volby. Ono totiž záleží na tom, jestli volíte srdcem, rozumem nebo peněženkou. Jaké jsou rozdíly mezi iPhone X a iPhonem 8 Plus?



iPhone 8 Plus – sázka na jistotu

Pokud chcete špičkový chytrý mobil s iOS, chcete jistotu, chcete pracanta, chcete nejlepší poměr výkon/cena, pak je iPhone 8 Plus ta nejlepší volba. Výrazně delší výdrž na baterii, znatelně rychlejší, bezdrátové nabíjení, rychlé drátové nabíjení, skvělý design, ověřená konstrukce. Tohle jsou důvody, proč zvolil osm plus. Pokud se budete rozhodovat rozumem a potřebujete nový telefon, máte na něj peníze, pak je to zcela jasná volba.

iPhone X – nadupaný emocemi

Přicházející iPhone X je v mnoha ohledech shodný jako iPhone 8 Plus, ale navíc přináší nálož emocí. Menší tělo a větší displej jsou velké lákadlo. Nižší hmotnost jeden z mála racionálních důvodů, proč jej preferovat před iPhonem 8 Plus. Nový AMOLED displej slibuje větší úhlopříčku, vyšší rozlišení, vyšší kontrast, lepší barvy, podporu HDR. To je hromada emocí a zážitků navíc. iPhone X má lepší objektiv s delším ohniskem a dual stabilizaci, což jsou drobnosti, ale zase potěší. pro selfie maniaky je tady portrétní selfie režim! No a pak nový design, nové ovládání a nové TouchID. To je trochu sázka do loterie. Pokud rádi experimentujete jako já, tak benefit. Pokud máte rádi jistoty, tak ruce pryč od iPhonu X. iPhone X je o emocích a o srdíčku.

Proč zůstat u starého telefonu?

Protože pravděpodobně umí všechno co potřebujete. přiznejme si, že chytré telefony se dostali za hranici řešení reálných potřeb a stali se high-end hračkami. Pokud na nové iPhony nemáte nebo nechcete investovat nemalé peníze, tak zůstaňte v klidu a užívejte života.