Společnost Apple dnes aktualizovala oficiální aplikaci Apple Support, která představila přepracované rozhraní a novou kartu „Discover“, kde jsou vypsáno nové funkce aplikací, které vlastníte.



Nové rozhraní Apple Support má úhlednější vzhled a univerzální vyhledávací lištu v horní části nazvanou „Get Support“ pro rychlejší vyhledání článků. Při výběru aplikace, s kterou potřebujeme pomoci je lépe organizována do různých témat, přičemž články o podpoře jsou rozděleny na „Popular Topics“ a „More Topics“.

Další doporučené články se nabízejí také během procesu podpory, což usnadňuje hledání pomoci. Nový navigační panel ve spodní části aplikace je rozdělen na „Discover“ , „Get Support“ a „Account“. Kromě funkce „Discover“ byly k dispozici již dříve, ale byly uspořádány odlišně.

Nová záložka „Discover“ je největším novinkou v Apple Support. Je navržena tak, aby zobrazovala články, které jsou specifické pro zařízení, které vlastníte. K dispozici je také funkce „Collections“, která obsahuje oddíly jako Vítejte v systému iOS 11, Poznejte svůj iPhone, Využijte co nejvíce z iPadu Pro, Apple Watch Workout a dalších.

Zdroj: macrumors.com