Apple pracuje 24 hodin denně, 7 dní v týdnů, aby dokončil v centru Brooklynu nový Apple Store. Apple samozřejmě tradičně nechce oficiálně potvrdit stavbu nového Apple Storu, ačkoli je zřetelné firemní logo Applu zdobící prodejnu, které je zabalené do fólie.



Apple údajně podepsal 10ti letou smlouvu na vynikající umístění ve Fort Greene začátkem tohoto roku. Kromě toho, že se nachází vedle dopravního uzlu, 300 Ashland Place je také poblíž Barclays Center, kde sídlí Brooklynské Nets, New York Islanders a nesčetné koncerty a další akce.

První Apple v Brooklynu otevřel ve Williamsburgu v červenci roku 2016, několik kilometrů severně od centra města. Společnost má celkem devět prodejen v New Yorku, z nichž dva se nacházejí na Manhattanu.

Ačkoli rok končí, společnost Apple má ještě dvě významné spouštění produktů naplánované na měsíc prosinec, aby přitáhl zákazníky do obchodů na HomePod a iMac Pro. iPhone X zase způsobuje očekávání, že svátky roku 2017 budou mít za následek nejlepší čtvrtrok Applu v historii společnosti, což je hlavní příležitost pro společnost, aby se ujala nového obchodu v nejlidnatější čtvrti v New Yorku.

Zdroj: appleinsider.com