Apple značně usnadnil výběr letošních vánočních dárku, stačí totiž pořídit jednu nebo rovnou dvě bezdrátové nabíječky pro iPhone X, iPhone 8 nebo iPhone 8 Plus. Apple půjde navíc tímto směrem i co se týče dalších let u příštích generací telefonů iPhone i iPadů. Stačí k tomu přitom pouze podpora standardu Qi, takže máte na výběr od nabíječek z obchodního domu IKEA, kde si můžete vlastnoručně vytvořit i doplněk do domu až po značkovou nabíječku od firmy Belkin, nebo nákup přes eBay.com



Dnes se podíváme na eBay.com, kde stačí zadat „Qi Wireless“ a už vám vyjedou jednotlivé bezdrátové nabíječky. V redakci se nám zamlouvá tato průhledná verze, která je ideální na noční stolek a pracovní stůl o síle 5W. Další je potom verze držáku ve stylu „dock“, ta je dokonce silná 10W. Většinou se však setkáme s 5W.

Pokud budete někomu kupovat bezdrátovou nabíječku, tak doporučujeme minimálně 2, jednu na noční stolek a další např. do kuchyně či obýváku (pokud nemáte jednu velkou spojenou místnost). Rozhodně není k zahození ani varianta do práce, pokud pracujete např. v kanceláři. Navíc ve srovnání s Belkinem jsou bezdrátové nabíječky z eBay.com opravdu za pakatel.