Apple měl řadu spolehlivých a velmi působivých verzí iPhone v posledních několika letech. Nový model iPhone X vyvolal skutečné vzrušení mezi uživateli iPhone. Technologie fotoaparátů se v posledních několika letech výrazně zlepšila, ale celkový vzhled se v zásadě nezměnil od doby prvního iPhone 6.



iPhone X je proto vítanou změnou. Má OLED displej a nový systém rozpoznávání obličeje nazvaný Face ID. Ačkoli to ze začátku nebylo zcela jasné, nyní je naprostá jistota, že iPhone X je průlomový produkt a že Face ID pracuje přesně tak, jak bylo inzerováno. Málo kdo ale ví, že Face ID má i své skryté funkce. Poslední příklad vyšel na Reddit přes víkend a jedná se o budík na iPhone X.

Všichni jsme pravděpodobně zažili situaci, která přichází ráno, když se snažíme ospale vypnout nepříjemně hlasitý budík brzy ráno. „Dnes ráno mě probudil budík v iPhone X a když jsem se na něj podíval, všiml jsem si, že hlas se snížil. Zkusil jsem to znovu, abych se ujistil, že je to skutečně tak“, vyšlo na Redditu.

Zdroj: bgr.com