Pořízením iPhonu X se zařadíte do poměrně úzké skupiny lidí. iPhone X nabízí hned několik prvenství. Je bez pochyby nejdražší mobilní telefon od Společnosti Apple, s nejlepší kamerou, nejtvrdším sklem, které kdy bylo na smartphonu použité a nyní se objevilo video, které nás snadno přesvědčí o tom, že je to nejkřehčí a nejsnáze rozbitelný iPhone v historii.



 

Společnost SquareTrade podrobila nový iPhone droptestu. Použity k tomu byly profesionální nástroje, které telefon upustily přímo na displej, hranu nebo záda telefonu. Výsledky jsou ale překvapivě smutné. iPhone vždy končí s pavučinami a šrámy na svých skleněných plochách.

Když se nad tím ale člověk zamyslí, vlastně to není nic nečekané. I přes to, že je skolo nejtvrdší, jaké kdy na telefonu bylo, není přeci nerozbitné a je to jen sklo. Jeho oprava ale vyjde pěkně draze. Záda jsou navíc nákladnější na výměnu, než displej. Na zadním skle je totiž upevněna většina dílů, zatím co displej je designován k poměrně snadné výměně.

Možná ještě před nákupem iPhonu X se tedy poohlédněte po obalu, abyste se pak nemuseli dívat na pavučiny, které si můžete prohlédnout ve videu níže.

zdroj: youtube.com