iPhone X je telefon, který vyvolává emoce, zájem veřejnosti a hlavně médií. Když najdete něco, co na něm nefunguje, budete slavní, i když jste z Vietnamu či Indie. Když se ho zastanete, sesypou se na vás nadávky, urážky a osočování. Jedni ho vychvalují do nebe, druzí zavrhují jako „totálnu kokotinu“. Nemohu se na to dívat a musím vám říct upřímnou a celou pravdu. Z iPhonu X jsem fakt naštvaný!



Proč mě šíleně naštval iPhone X?

Protože jsem v skrytu duše doufal, že na něm najdu nějakou fatální chybu, budu první kdo ji objeví a stanu se slavným. Najít něco špatného na luxusním produktu značky Apple je zaručený klíč ke slávě. A co myslíte? Mě ten telefon na potvoru nejen skvěle funguje, ale fakt mi vyhovuje a dělá mi radost. Což je na jednu stranu sice dobře, ale znamená to celospolečenské znemožnění. Už vidím ty příspěvky, které mě osočí z toho, že jsem zaplacený, zaslepený a hloupý. Takže zaplacený sice nejsem, ale asi hloupý budu, protože na rozdíl od iDnes ten telefon používám a jsem s ním spokojený. Navíc si myslím, že recenze a hodnocení produktu by se měli dělat podle několikatýdenní praktické zkušenosti a ne sjížděním YT videí. Ale asi jsem staromódní.

Takže pokud máte 22 minut času, nabízím upřímnou, nebombastickou a v rámci mých možností férovou recenzi iPhonu X. Má své výhody, má své nevýhody, není určitě pro každého a je fakt drahý. Potřebujete ho? Asi ne. Je dobrý nápad si ho koupit? Nevím. Jsem rád, že ho mám? JO!