Žárlivá přítelkyně? Schovávačka před mamkou? Mobil často v rukou kamarádů? Nemusíte být zrovna sňatkový podvodník, abyste měli ve zprávách osobní věci a svá tajemství, které by neměl nikdo vidět. Proto byste si měli stáhnout aplikaci ChatKeeper, který je pokryje kódem.



 

Aplikace se vás po prvním spuštění zeptá na nastavení kódu. Můžete zvolit čtyřmístný, šestimístný, gesto nebo jiný libovolný kód. Po volbě a nastavení se otevře samotná aplikace. Jste vyzvání k potvrzení zkušební verze, po jejímž vypršení se vám bude účtovat roční předplatné.

Dále doporučujeme nastavit email, který poslouží při zapomenutí hesla a zálohu přes mabilní data, aby byly vaše konverzace vždy aktuální.

Když je vše nastaveno, můžete se vrhnout do schovávání. Otevřete si Whatsapp, vyberete konverzaci. Kliknete na sdílet a zvolíte ChatKeeper. Vytvoří se ZIP soubor a po kliknutí na „Secure“ se pokryje hesleme a schová vaši konverzaci.

To je vše. Vaše tajemství zůstanou zašifrovaná. Aplikace je jednoduchá. Prostředí sice není nijak okouzlující, ale účel splňuje. Jediným mínusem je to, že je aplikace placená. Pokud vám ale na soukromí hodně záleží, bude to dobrá investice.

The app was not found in the store. :-(