Směnárna Coinbase, pod kterou patří i burza GDAX obsadila první místo v App Storu pro USA, takže se stala nejstahovanější aplikací. Jaký je důvod? Bitcoin překonal v noci hranici 400.000,- Kč za jednu virtuální minci a přes tuto směnárnu totiž můžete nakupovat kryptoměny Bitcoin, Litecoin a Ethereum a to rovnou z vaší MasterCard, nebo Visa karty.



Coinbase, stejně jako burzy Bittrex a Bitfinex mají poslední dny velké problémy jsou často nestoupné. Může za to hlavně velké množství transakcí, které čekají ve frontě na odbavení. Vzhledem k umístění Coinbase na první místě, lze očekávat, že Bitcoin rozhodně neřekl své poslední slovo.

Před pár dny byl hacknut těžební server NiceHash, ze kterého bylo ukradeny Bitcoiny v hodnotě 64 milionů dolarů. Začínají se v kryptoměně otáčet opravdu slušné částky a to láká i hackery.

Začít obchodovat můžete snadno prostřenictvím peněženky Coinbase, kde si zakoupíte měnu bitcoin, třeba jen za 500,- Kč. Není pravdou, že si musíte koupit jeden celý bitcoin. Navíc přes tento odkaz získáte zdarma 10$.

AppleNovinky.cz jsou součástí bitcoinové komunity. Více se můžete dočíst v našem článku. Veškeré prostředky z podpory investujeme zpět do našeho magazínu a nezůstanou nikomu v kapse. Zároveň vždy zveřejníme věnovanou částkou, poděkováním a jaká bude další cesta věnované částky do peněženky magazínu.

BTC adresa magazínu AppleNovinky.cz1JmavnAsEbeJLRYHdB8t1dZNQCykQHNEQ8