Aktualizace YouTube pro Apple TV byla dnes dokončena, a to s novým rozhraním podobným designu jako má aplikace pro iOS. Najdete zde nový univerzální vyhledávací panel.



Ten je snadněji přístupný spolu s vyhrazenými kategoriemi jako Doporučené, Zábava, Jídlo, Hudba, Hry, Technologie, Komedie, a další, což usnadňuje hledání nového obsahu relevantního pro vaše zájmy.

Navigační lišta na levé straně obrazovky umožňuje přístup k vašim odběrům, knihovně a historii prohlížení a je zde nová, podrobnější část nastavení.

Nezdá se, že aplikace YouTube v současné době podporuje obsah 4K v zařízení Apple TV. Při prohlížení podrobností o videu je maximální dostupné rozlišení stále uvedeno jako 1920 x 1080. Dnešní aktualizace aplikace přichází jen pár dní poté, co YouTube oficiálně tuto aplikaci představila a umožnila uživatelům YouTube TV přístup k živému obsahu. Aktualizace je nyní k dispozici a lze ji nainstalovat tak, že přejdete do aplikace YouTube v App Store a zvolíte  aktualizaci, pokud se neaktualizuje automaticky.

Zdroj: macrumors.com