Společnost Amazon zakoupí firmu Ring, která vyrábí řadu produktů pro zabezpečení domácnosti. Mezi takové produkty patří například video zvonky, informoval dnes GeekWire.



„Jsme odhodláni omezit zločiny v sousedství tím, že poskytneme účinné a cenově dostupné domácí bezpečnostní nástroje, které budou mít pozitivní dopad na náš svět,“ řekl mluvčí firmy Ring ve svém prohlášení. „Budeme schopni dosáhnout ještě více prostřednictvím partnerství s vynalézavou a zákaznicky orientovanou společností, jako je Amazon. Těšíme se na to, že budeme součástí týmu Amazon, když budeme pracovat na naší vizi pro bezpečnější čtvrť.“ Mnozí zákazníci, kteří vlastní produkty Ring, netrpělivě čekají na integraci HomeKit společnosti Apple, a přestože Amazon zakoupí společnost, Ring dnes odpoledne na Twitteru slíbil, že podpora přijde.

Podle Ringu je testována podpora HomeKit pro Ring Pro a Floodlight Cam, přičemž společnost slibuje, že nabídne podrobnosti o datu vydání po ukončení testování. Podpora HomeKit je vlastnost, kterou Ring už nějakou dobu slibuje. V říjnu například Ring uvedl, že přinese podporu HomeKit pro Ring Pro a Floodlight Cam, ale projet byl odložen. Podpora pro produkty s Amazon Alexa je k dispozici již několik měsíců.

Zdroj: macrumors.com