Enlight asi není třeba dlouze představovat. Velmi propracovaný foto editor, který má prostě styl. Je vidět, že tvůrci aplikace měli cit pro detail a vytvořili nástroj, který velmi dobře vypadá a hodně toho umí. Tak právě tento mocný nástroj je nyní na App Store zdarma!



 

Ovládá se pomocí gest, na která si budete možná muset chvíli zvykat, když se s ním ale naučíte, nebudete ho chtít vyměnit. Umí toho více než jen upravovat fotografie a vylepšovat je. Zvládne i jejich skládání, prolínání nebo tvorbu kreseb.

Enlight je vůbec první aplikací, z nyní už široké skupiny, Enlight produktů. Mezi nimi se nachází třeba videoeditor, aplikace na vylepšení fotografií nebo aplikace pro kreativní tvorbu. Všechny tyto kousky dominují jednoduchým vzhledem, kde je veškeré ovládání skryté pod jednoduchými, ale snadno pochopitelnými ikonkami, se kterými se krásně pracuje.

Enlight je normálně placený, nyní je ale po omezenou dobu zdarma. To, že za něj stojí zaplatit mimo jiné dokazuje i to, že získal cenu Apple Design Award.

The app was not found in the store. :-(