Jako součást nejnovější aktualizace Sketch, populárního nástroje pro vývoj aplikací, společnost integrovala do aplikace oficiální šablony iOS 11 a oznámila, že se stala partnerem společnosti Apple.



Uživatelé aplikace mohou jednoduše stáhnout knihovnu rozhraní Apple a získávat automatické aktualizace při přidání nových ikon. Integrace umožňuje návrhářům čerpat z knihovny Apple systémové ikonografie a prvky rozhraní. Po stažení knihovny uživatelského rozhraní Apple iOS mohou uživatelé rychle přidat prvky z nabídky Vložit. Dále mohou přidat panely nástrojů, tlačítka, glyfy a další. Je to poprvé, co byly integrovány do aplikace Sketch.

Jistě to bude populární pro většinu uživatelů. Sketch vás upozorní, pokud je knihovna Apple aktualizována, takže existující návrhy mohou být přepsány, aby byly provedeny změny. Sketch 49 obsahuje také nové prototypové funkce, které umožňují základní animace a přechody mezi obrazovkami návrhu. Je to skoro jako prezentace Mini-Keynote. Zde na videu můžete vidět novou funkci Prototyping.

Zdroj: 9to5mac.com