V App Store je k dispozici řada různých aplikací pro podcasty. ‚Sodes je nová aplikace navržena pro příležitostné posluchače podcastů. Ostatní aplikace nabízejí přihlášení k show a stažení nových epizod jakmile jsou k dispozici.



‚Sodes umožňuje uživatelům poslouchat podcasty, pokud chtějí, aniž by museli mít předplatné a bez fronty stahování. „‚Sodes je pohodlný způsob, jak mohou příležitostní posluchači poslouchat podcasty. Neexistují žádné fronty stahování nebo chybějící zvuk. Stačí klepnout na show, potom na epizodu a poslouchat.“ Není vyžadován mít přihlašovací účet, vše je k dispozici přímo v aplikaci.

Aplikace také nabízí přizpůsobitelné rozhraní a vylepšení, které usnadňují její používání. K dispozici je spousta barevných motivů. Pokud jste příležitostným posluchačem podcastů, který nechce být zahlcen dalšími podcastovými aplikacemi, které vám neustále stahují nové epizody, abyste mohli poslouchat, pak je pro vás ‚Sodes velmi vhodná. Některým uživatelům se však může zdát, že některé funkce, které jsou dostupné v tradičních podcastových aplikací, zde chybí.

Zdroj: 9to5mac.com