Apple dnes vydal druhou beta verzi aktualizace watchOS 4.3 pro vývojáře dva týdny po vydání první beta verze a dva týdny po vydání watchOS 4.2.2, což byla malá aktualizace zaměřená na opravy chyb a zlepšení výkonu.



Aktualizaci můžete nainstalovat s platným vývojářským profilem prostřednictvím specializované aplikace Apple Watch na iPhone, a to přechodem na Obecné -> Aktualizace softwaru. Chcete-li nainstalovat aktualizaci, musí mít Apple Watch alespoň 50% baterie, musí být umístěn na nabíječce a musí být v dosahu iPhone. watchOS 4.3 přináší podporu režimu nočního stolku v orientaci na výšku, což bylo dříve dostupné pouze v případě, že hodinky byly orientovány na šířku. K dispozici je také nová animace pro nabíjení, když je Apple Watch umístěn na nabíječce.

Aktualizace také zahrnuje návrat velmi žádané funkce, která umožňuje ovládat přehrávání hudby, kterou máte na iPhonu pomocí aplikace Hudba v Apple Watch. S instalovaným tvOS 11.3 je také možnost ovládat hudební přehrávání na Apple TV pomocí Apple Watch. Apple plánuje vydat watchOS 4.3 pro veřejnost na jaře, do té doby bude dostupna pouze pro vývojáře. Apple nabízí veřejné beta verze pro tvOS, iOS a macOS, ale watchOS beta nejsou k dispozici pro veřejné beta testery.

Zdroj: macrumors.com