Společnost Apple se dnes omluvila poté, co včera poslala nesprávný e-mail vývojářům iOS pomocí služby Základní vyhledávání reklam. Zprávy skutečně patřily jiným vývojářům, podle Stevea Troughtona-Smitha a dalších.



Omluvný e-mail nazývá tuto chybu jako „chybné zpracování“ a dodává, že všechny budoucí zprávy tohoto druhu budou od vývojářů vyžadovat, aby se přihlásili do svých účtů, aby se zajistilo, že se tento problém neobjeví znovu. Kompletní e-mail byl sdílen na Twitteru vývojáři Louis D’hauwe a Pat Murray. „Děkujeme, že jste součástí komunity iOS vývojářů a že používáte naši novou službu Základní vyhledávání reklam. Kvůli chybě zpracování, email, který jsme vám zaslali, obsahuje nesprávné informace o propagaci aplikace.

Chcete-li, aby se takový problém již neobjevil, pro veškeré komunikace nyní budete přesměrování na stránku pro přihlášení k vašemu účtu. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. Oceňujeme vaši práci a usilovně pracujeme na tom, aby naše nová služba byla tím, co budete milovat.“ Díky službě Základní vyhledávání reklam vývojáři zaplatí pouze v případě, že uživatel nainstaluje aplikaci. Zahrnuje také návrhy, kolik by měl vývojář zaplatit díky historii dat vytažených z App Store.

https://twitter.com/stroughtonsmith/status/960828930939813888

Zdroj: macrumors.com