Společnost Apple dnes získala patent na pouzdro na nabíjení Apple Watch, které funguje jako pouzdro pro AirPods – poskytuje místo pro uložení Apple Watch a když se nepoužívají, současně je nabíjí.



Zatímco nabíjecí pouzdro pro zařízení, které se obvykle nosí po celý den, může znít méně užitečné než pouzdro pro AirPods, má větší smysl, než si myslíte. Kromě patentu samotného patent popisuje, že pouzdro obsahuje prostor pro další řemínky, z nichž některé mohou být napájeny. Provedení pouzdra mohou zahrnovat obvody, které mohou nabíjet uložené elektronické zařízení a některé provedení mohou dále obsahovat obvody, které mohou nabíjet jeden nebo více uložených řemínků v případě, že mají elektronické součásti, jako jsou obvody, snímače nebo baterie, které také vyžadují energii.

Toto pouzdro je navržené jednoduše k prodloužení životnosti baterie samotných Apple Watch (něco, co jsme viděli v obou patentech společnosti Apple a nápadů na výrobky třetích stran) nebo pro napájení řemínků s dalšími senzory a gadgety. Existuje celá řada pouzder pro Apple Watch od třetích stran, z nichž některé zahrnují akumulátory, jiné jsou jen pro ukládání Apple Watch.

Zdroj: 9to5mac.com