Začátkem tohoto měsíce jsme poznamenali, že Apple Store na náměstí Southlake Town Square bude 4. března uzavřeno. Nyní nově zveřejněné navrhované změny na webu odhalí trochu více o plánech, které má společnost Apple.



Na fotografii publikované v časopise Community Impact News jsou jasně viditelné prvky podpisového designu nejnovějších Apple Store, počínaje fasádou skleněného podlaží až po strop, vnějšími stromy, sedadly a plochou střechou s nízkým profilem. Uvnitř, kamenné zdi a dřevěný strop dokončují prostor, který zřejmě nabízí mnohem více podlahového prostoru než současná struktura na stejném pozemku. Většina nových a nedávno přestavěných Apple Store je nyní mnohem větší.

Mnoho stávajících Apple Store v USA původně otevřelo před úspěchem iPhone a bylo navrženo pro méně zákazníků. Jinde v USA Apple plánuje podobnou přestavbu svého Apple Store v Walnut Creek v kalifornském Broadway Plaza. Nedávno jsme vám přinesli fotky ze stavby, které ukazují působivou novou strukturu. Na rozdíl od Southlake, Apple Walnut Creek zůstává během výstavby nového obchodu otevřen. Dnes ráno byl také otevřen první Apple Store ve Vídni v Rakousku po rekonstrukci historické budovy na ulici Kärntner Straße, kde naše redakce samozřejmě nemohla chybět.

Zdroj: 9to5mac.com