Čtyři redaktoři z magazínu AppleNovinky.cz se vydali 24.2.2018 do Vídně, kde se přesně v 9:30 hodin otevřel první Apple Store v Rakousku. Zároveň se jedná o Apple Store prodejnu s pořadovým číslem 501. Ano, přesně tolik Apple Storů je už na celém světě.



První fotografie, které Apple ukázal světu jste mohli vidět v našem dřívějším článku. Apple také předčasně odtajnil exteriéry Apple Storu, o tom si můžete přečíst zde.

Apple Store se nachátzí na Kärntner Straße v blízkosti náměstí Stephansplatz, náměstí v centru Vídně, které je domovem katedrály Stephansdom, která je známá jako jedna z nejvyšších kostelů na světě. Ulice je domovem desítek známých obchodníků, jako je H & M, Forever 21, Zara a další.

Rohová budova a byla vybavena moderními skleněnými panely, které nahradily bývalou kovovou dílnu, která byla na místě. Vídeňská lokalita přijme nové uspořádání obchodů, které se rozléhalo po celém světě, se specializovanými oblastmi, mezi něž patří Genius Grove, The Forum a The Avenue, různé části obchodu, které se zabývají podporou, třídami a nakupováním.

Živé vysílání na Facebooku: Do Apple Storu přicházejí zaměstnanci.


Živé vysílání na Facebooku: Jsme uvnitř s novináři!