Společnosti Sony Pictures a Ghost Corps oznámily vývoj nové hry pro iOS a Android – Ghostbusters World. Hra by měla být vydána někdy později v tomto roce. Objevily se první náznaky toho, jak bude hra asi vypadat.



Podrobnosti o této hře jsou zatím velmi nejasné, ale mělo by se jednat o hru podobného typu jako je Pokémon GO. V Ghostbusters World budou hráči bojovat mezi sebou a chytat stovku různých příšer a duchů ze všech populárních filmových sérií od roku 1980 včetně filmů, televizních pořadů, komiksů a videoher. Hra bude také obsahovat nové a jedinečné duchy franšízy. Hra také představí spoustu nových a jedinečných tvorů.

Režisér a producent seriálu, Ivan Reitman, o nadcházející hře rozšířené reality uvedl: „Ghostbusters Universe je bohatý na různé typy a Ghostbusters World je dokonalým prostředkem, jak poznat tyto postavy v úplně nové dimenzi.“  Hra obsahuje nejnovější technologie AR a další mobilní technologie a odlišuje se dovednostmi, hratelnostmi a mnoha dalšími zajímavými funkcemi, která ještě nebyla oznámena. Nicméně, Ghostbusters World by měla být vydána pro zařízení iOS a Android v roce 2018. Očekáváme, že budou zveřejněny další informace koncem března na konferenci Game Developers Conference.

Zdroj: 9to5mac.com