Aplikace Affinity Photo, kterou společnost Apple označila za aplikací roku 2017 pro iPad, byla dnes aktualizována sadou výkonnějších profesionálních funkcí. Uživatelé si mohou od dnešního dne zdarma stáhnout tři doplňkové balíčky.



Konkrétně verze 1.6.7 aplikace Affinity Photo umožňuje uživatelům pořizovat fotografie z videa RAW nebo HDR z iPadu a zavádí inovace zpracování RAW tak, aby se zlepšila jasnost snímků. Dále aktualizace obsahuje vylepšení Drag and Drop, možnost přidávaní osobních písmen, vylepšenou podporu úhlu pro Apple Pencil, zcela nový algoritmus stínů/zvýraznění v Develop a nový algoritmus jasnosti v Develop. Počínaje dnešním dnem a následujícími dalšími dvěma týdny, Serif nabízí také tři balíčky zdarma, které jsou k dispozici majitelům Photo Affinity ke stažení na webu.

Jedná se o balíček Luminance Brush Pack (obvykle stojí 9,99 dolarů), Retouch Brush Pack (9,99 dolarů) s 20 štětci pro retuš a Live Filters Macro Pack (již zdarma) s 28 živými filtry. Aplikace Affinity Photo pro iPad je ke stažení v App Store, kde najdete i podrobný seznam toho, co je v aktualizaci nové. Aplikace je kompatibilní s iPad Pro, iPad Air 2 a iPad 9,7-palcový, 10,5-palcový a 12,9-palcový. Serif uvádí, že aplikace byla také optimalizována pro použití s ​​Apple Pencil.

‎Affinity Photo
‎Affinity Photo
Developer: Serif Labs
Price: 499,00 Kč

Zdroj: macrumors.com