HomePod je konečně skoro tady, ale hodí se jeho velikost všem, nebo byste uvítali různé velikosti inteligentních reproduktorů od společnosti Apple? Nebo co nové funkce? Při zachování tradice Apple nastává okamžik na otázku: Co HomePod 2 a nové varianty?



Pojďme se podívat na koncept toho, na co bychom se možná mohli těšit. Zatímco Apple by mohl snadno vytvářet větší nebo menší verze HomePodů s různou úrovní kvality zvuku, je mnohem zábavnější si představit další možnosti pro budoucí HomePody. HomePod, jak ho již známe nabídne pravděpodobně další funkce Siri a možná dokonce zavede i různé varianty barev, jako je zlatá a stříbrná. Aby se HomePod mohl zařadit do plnohodnotné sestavy inteligentních reproduktorů, Apple by musel vydat větší a menší verze HomePodu. Nazveme tyto přístroje HomePod Plus a HomePod Express.

HomePod Plus by měl být velmi odlišný od původního HomePodu a možného HomePodu 2, ale mohl by mít stejný tvar. Tvar válce by mohl vytvořit nové příležitosti pro čistý a hlasitý zvuk. Představte si tedy HomePod Plus něco jako dva HomePody v jednom těle. Pokud chcete být opravdu kreativní, můžete využít širšího prostoru tím, že z horního povrchu vytvoříte bezdrátovou nabíječku ve stylu AirPower pro svůj iPhone.

Konečně by Apple mohl vložit kouzlo HomePodu do levnější přenosné verze s názvem HomePod Express. Jeho odolnost proti vodě by mohla způsobit, že bude dokonalým reproduktorem pro domácí večírky. Mohl by obsahovat vestavěnou baterii s bezdrátovým nabíjením a žádný port pro nabíjení. I přesto že bude odlišný od ostatních produktů HomePod, stále bude poskytovat lepší komfort než jiné přenosné reproduktory.

Zdroj: 9to5mac.com