První Apple obchodv Rakousku se otevře v sobotu 24.2.2018 a před oficiálním otevřením Apple sdílel několik fotografií, které ukazují nové místo. Naše redakce se osobně vydá do Vídně, takže vám budeme přinášet neustále reportáže, fotografie a videa z tohoto otevření.



Apple Kärntner Straße se nachází ve zlaté čtvrti Vídně, na slavné pěší nákupní ulici mezi katedrálou sv. Štěpána a Vídeňskou státní operou. Dvouúrovňový obchod je vybaven rohovým vchodem s exponovanými sloupy s velkými okny.

Stejně jako všechny Apple obchody i na Kärntner Straße nabídne zákazníkům zdarma „Dnes v Apple“ – každodenní workshopy zaměřené na fotografie, kódování a vývoj aplikací, hudbu, umění a design a další.

Apple Store se může pochlubit dynamickou 6K videovou stěnou, vytvářející stejný vzhled, který se nachází v mnoha maloobchodních prodejnách po celém světě.

Apple říká, že obchod bude obsahovat celou řadu produktů, zatímco noví vlastníci mohou získat pomoc při přizpůsobování svých iPhone, iPad, Apple Watch nebo Mac z obchodního týmu 150 zaměstnanců, kteří společně hovoří 44 jazyky.

Apple má 500 Apple Storů na celém světě a obchod ve Vídni Kärntner Straße bude 501. maloobchodním prodejcem Apple.

Zdroj: macrumors.com