Apple dnes oficiálně spustil prodej HomePodu a proto se můžeme dozvědět první reakce od nových majitelů tohoto zařízení. Jako první se vlivem časových pásem začal prodávat v Austrálii, potom Anglii a následně USA.



První reakce vypovídá hned o opatrném vyndávání HomePodu z krabice, protože při neopatrném zacházení vám může vyklouznout. Nastavení bylo neuvěřitelně rychlé a jednoduché. Dosavadní kvalita zvuku je působivá, horní displej je podmanivý. Ovládání prostřednictvím ovládacího centra na telefonu je dobře integrováno. Apple tedy opět ukázal, že dokáže svůj produkt dovést k dokonalosti formou propracování.

Reakce Siri na hlas je fenomenální, stál jsem 10 metrů od HomePodu při intenzitě hlasu jako při klidném rozhovoru. Zvuk je křišťálově čistý a můžete ho použít i jako AirPlay z iPhonu nebo Macu. iTunes vám nabídne nastavení HomePodu jako výstupní nastavení pro zvuk.

Zvuk je velmi dobrý, s působivou čistotou a hlasitostí. Nejsem žádný odborník na audio, ale hodně se mi líbí hudba a kvalita HomePodu je okamžitě zřejmá od chvíle, kdy ji začnete poslouchat.

Hey Siri se aktivuje extrémně dobře, při normálním hovoru hlasitosti, a i já jsem byl schopen snadno přehrát věci z Apple Music a Podcastů“

Horní část sloužící jako dipslej pro ovládání hlasitosti je lesklý, bohužel na této ploše bude vidět otlačený otisk prstu.

Zdroj: macrumors.com