Na twitteru se objevil podvodný tweet, který uvádí, že aplikace Snapchat bude vrácena na verzi před poslední aktualizací, pokud bude příspěvek sdílen 50 000 krát. Tento podvodný tweet už byl sdílen více než 1,5 milionkrát.



Aktualizace byla zpočátku dostupná pouze pro pár uživatelů, ale během víkendu se rozšířila téměř pro všechny. Zdá se ale, že společnost nemá v úmyslu reagovat na výzvy uživatelů aplikaci vrátit na verzi před aktualizací. BBC uvádí, že společnost poskytla pouze stručné vyjádření, ve kterém uvedla, že nová aktualizace v aplikaci zůstane. „Doufáme, že budou uživatelé spokojeni, až si na novou aktualizaci zvyknou“, uvedla firma. Jádrem změny je oddělení obsahu od přátel a celebrit.

Podobnou změnou prochází například Facebook, který dává větší pozornost příspěvkům od přátel a zveřejňuje méně obsahu od značek, celebrit a dalších stránek. Nicméně někteří uživatelé Snapchat mají pocit, že je nyní aplikace naopak méně přehledná. Rohan Midha, výkonný ředitel marketingové agentury PMYB, řekl BBC, že Snapchat udělal chybu při odstraňování celebrit a vlivných osobností z části přátelé. „Lidé chtějí sledovat slavné osobnosti, protože se jim opravdu líbí, zatímco Snapchat je definuje jako značky.“, uvedl.

Zdroj: 9to5mac.com