Poté, co nejdříve Steve Wozniak výrazně pochválil iPhone X, minulý měsíc uvedl, že mu Tim Cook jeden poslal. Zatímco nic o svých pocitech nesdílel, minulý týden popsal, co mu na iPhone X nejvíc vadí.



Wozniak nejprve nesouhlasil se silnými pocity, které iPhone X vyvolává a oznámil, že si ho hned tak nepořídí, že je spíše spokojený se svým iPhone 8. Poté, co Cook poslal Wozniakovi iPhone X, s těmito pocity souhlasil a sdělil, že se mu telefon líbí. Nicméně, jeho poslední vyjádření obsahovalo i kritiku. Jak uvedl Business Insider, během svého rozhovoru minulý týden na fóru Nordic Business se rozpovídal i o tom, co ho na mobilu nesmírně vytáčí. „Tlačítko napájení zvládá různé věci, pokud na něj rychle kliknete, nebo pokud na něj dvakrát kliknete a úplně jinou věc pokud na něj kliknete třikrát.

Mám rád věci jednoduché, srozumitelné a přímé.“ Myslí si, že tyto problémy s telefonem iPhone X jsou v rozporu s představou společnosti Apple o vytváření intuitivních a jednoduchých zařízení. „Také vyvoláte úplně jiné akce, když stisknete vedlejší tlačítko s dalšími tlačítky. A když stisknete tlačítko hlasitosti, provede se další věc. A pokud stisknete a podržíte tlačítko hlasitosti, provede se další věc. K zbláznění!“, uvedl dále Wozniak.

Zdroj: 9to5mac.com