Twitterrific 5, klient Twitteru třetí strany je nyní dostupný v Mac App Store za cenu 199 Kč. Sleva se objevila 17. února, den poté, co Twitter oznámil, že oficiálně přestane podporovat hlavní aplikaci Twitter pro Mac.



Twitter uvedl, že plánuje soustředit svou pozornost na skvělý zážitek ve všech platformách, což potvrzuje, že aplikace pro Mac nebyla na seznamu priorit společnosti. Twitter pro Mac již není k dispozici ke stažení a v příštím měsíci společnost přestane aplikaci podporovat úplně. Zatímco Twitter doporučoval uživatelům pro plný zážitek na počítačích Mac otevřít si Twitter přes internetový prohlížeč, Twitterrific je nyní levnější alternativou pro ty, kteří dávají přednost aplikaci.

Twitterrific seřazuje Tweety tak, jak jste zvyklí v sociální síti, v chronologickém pořadí. S cenou 199 Kč také překonal Tweetbot, který stojí 249 Kč. Díky průběžným aktualizacím a podpoře vývojářů byly Twitterrific a Tweetbot lépe hodnoceny, obdržely 4 hvězdičky ve srovnání s 1-hvězdičkovým hodnocením aplikace Twitter pro Mac v době jeho odebrání.

Zdroj: macrumors.com