Vzpomínáte si na WinAmp, starý hudební přehrávač z 90. let pro Windows a Mac? Pokud jste byli uživatelé počítačů v pozdních devadesátých letech během dot.com boomu, pravděpodobně jste používali WinAmp k přehrání vaší MP3 knihovny, možná dokonce i běžící podél Napsteru. V té době se nepředvídatelný multimediální přehrávač cítil velmi moderně a špičkově, a byl tak všudypřítomný, že je to jako iTunes té doby. Pokud jste měli počítač a mp3 sbírku, pravděpodobně jste použili WinAmp.



WinAmp JS přehrává hudbu, má nastavitelný ekvalizér, hudební seznam skladeb a samozřejmě obsahuje přesně stejné rozhraní, které definovalo celý zážitek. Bude to praktické pro skutečné poslech hudby? Samozřejmě že ne. Je to zábavný retro náhled na minulost multimediálního přehrávače, který může vzbudit pár vzpomínek před 20 lety.

Vše, co potřebujete, je moderní webový prohlížeč na počítači se systémem Mac, Windows PC, Linux, Android nebo iOS a jste připraveni hrát si s WinAmpem. Dokonce můžete přidat importovat i vlastní knihovnu do webového klienta WinAmpu.