Několik inženýrů společnosti Apple plánuje promluvit o rozšířené a virtuální realitě a další technologie v Display Week v květnu. Ještě zajímavější je, že zde bude několik zasedání zaměřených na microLED displeje.



Zatímco inženýři společnosti Apple pravděpodobně nebudou mluvit o budoucích produktech, bude zajímavé získat detaily o displejích pro nejnovější zařízení. Výrobky společnosti Apple jsou proslulé, že mají téměř dokonalé displeje, například displej iPhone X je označován jako nejlepší OLED displej, protože je dokonale kalibrován. Display Week je týdenní konference a bude probíhat od 22. do 25. května v Los Angeles v Convention Center, Kalifornii. Několik dalších tech gigantů, jako je Google, Microsoft a výrobci displejů, jako jsou Samsung a LG, budou na konferenci také.

Apple tvrdě pracoval při vytváření svých snah o AR. Strojové učební týmy společnosti publikují dokumenty v relativně novém učebním oboru Machine Learning Journal, které představují odhodlání v tomto oboru. Tým získal ocenění za zveřejnění svého objevu v oblasti AR. Apple se říká, že testuje nové technologie, jako je microLED pro své nadcházející produkty. Avšak nedávné zařízení iPhone X, které má stále OLED displej naznačuje, že tento přechod bude trvat přinejmenším ještě několik let, pokud vůbec přijde.

Zdroj: 9to5mac.com