Společnost Apple nedávno aktualizovala své webové stránky s oznámením o otevření nového Apple Store v Tokiu v Japonsku, spolu s novinkami pro Apple Store v Naticku v Massachusetts.



V Japonsku Apple otevře Apple Store 7. dubna 2018 v 10:00 hodin místního času. Apple Store bude umístěn v hlavní budově Shinjuku Marui – obchodním domě v Tokiu. Bude to osmý Apple Store v Japonsku. Společnost Apple dříve otevřela jeden z nejlepších Apple Store zaměřených na Apple Watch v obchodním domě Isetan v Shinjuku. Ve Spojených státech společnost oznámila, že zavře Apple Natick Collection pro rekonstrukci od 22. dubna. Obchod se nachází v Massachusetts ‚Natick Mall a je největším nákupním centrem v Nové Anglii podle počtu prodejen. V roce 2018 dosáhla 250 prodejen.

Apple na své stránce uvádí, že zákazníci mohou navštívit Apple.com/retail, aby našli další Apple Store poblíž, který mohou navštívit. Mezi nejnověji otevřené Apple Store v roce 2018 patří Apple Kärntner Straße v Rakousku a Apple Garosugil v Jižní Koreji. Pokud jde o celkový počet Apple Store na celém světě, Apple Garosugil byl 500. Apple Store. Byl otevřen 27. ledna 2018, po sedmnácti letech po otevření prvních dvou Apple Store v květnu 2001.

Zdroj: macrumors.com