Apple nepřinesl live stream z dnešní konference, která byla zaměřená na vzdělávání a která probíhala v Lane Tech College Prep High School v Chicagu, ale společnost zveřejnila video v aplikaci Events na Apple TV po ukončení konference.



Video trvá hodinu a sedm minut, kde se Apple zaměřuje hlavně na vzdělávací témata a odhalení nového levnějšího iPadu, který je vybaven podporou Apple Pencil.

https://youtu.be/ckEnOBpksGs

První video nahoře se zaměřuje na Apple Pencil, která je použita ke kreslení nového iPadu, a upozorňuje na integraci Apple Pencil s levnějšími tablety. Další dvě videa se zaměřují na studenty, kteří používají nový iPad pro práci ve škole a na závazek společnosti Apple ke vzdělávání.

https://youtu.be/IprmiOa2zH8

https://youtu.be/wkw8UBYn0pc

Kromě nového levnějšího iPadu s podporou Apple Pencil představila společnost Apple také nové nástroje pro učitele a studenty, včetně aplikace Classwork pro úkoly, ClassKit API pro vytváření vzdělávacích aplikací s integrováním Classwork, nových funkcí Apple Pencil pro iWork, a učební plán „Everyone Can Create“, který je podobný „Everyone Can Code“, ale je více zaměřen na tvůrčí zájmy, jako je fotografování, tvorba videí, hudba a umění.

Zdroj: macrumors.com