Služba YouTube TV bude od úterý dražší, měsíční předplatné pro online streamingovou televizní službu se tedy zvýší o 5 dolarů pro všechny nové předplatitele. Zdražení bylo původně plánováno na 14. února.



Dražší cena bude platit pro každého, kdo se od tohoto data přihlásí do služby YouTube TV. Stávající účastníci a ti, kteří se zaregistrují před tímto datem, zaplatí 35 dolarů za přesně stejný balíček. Po tomto datu bude cena služby YouTube TV 40 dolarů. Služba je oddělena od hlavního obsahu YouTube a poskytuje širokou škálu kanálů a hlavních kanálů včetně ABC, CBS, NBC a Fox spolu s některými sportovními a kabelovými kanály. Zákazníci si mohou objednat i doplňkový balíček, který zahrnuje kanály jako Showtime a Fox Soccer Plus.

Společnost potvrdila, že do služby přidává kanály jako CNN, TBS, TNT, Cartoon Network/Adult Swim a další. NBA TV a MLB Network jsou nabízeny ve formě doplňkového balíčku. Služba YouTube TV je v současné době k dispozici na mnoha platformách, včetně iPhone a iPadu od uvedení na trh, a později přibyla i podpora pro Apple TV. Mezi další platformy patří Android, Roku, Xbox One a některé další televizory.

Zdroj: appleinsider.com