Obrovští dinosauři se brzy objeví mezi námi – alespoň tedy na zařízeních iOS a Android. Universal Studios a herní společnost Ludia se sídlem v Montrealu se spojily a vytvořily Jurassic World Alive.



Novou hru s rozšířenou realitou, která by se měla objevit na jaře a měla by být podobná hře Pokémon Go. Hráči se budou ve hře pohybovat na mapě na základě aktuální polohy, aby objevili dinosaury a sbírali své vejce. Společnost Ludia uvedla, že hra nebude jenom kopií Pokémon Go, ve hře bude i možnost bojovat s dalšími hráči. „Hráči objevují dinosaury tím, že je uvidí na mapě a nasazují drony ve hře, aby shromažďovali vzorky DNA,“ vysvětluje vývojář Ludia.

Budete také schopni pořizovat fotky se svými oblíbenými dinosaury, vylepšit úroveň chycených zvířat a mnoho dalšího. Nová hra se objeví pravděpodobně při vydání nejnovějšího filmu Jurassic Park Jurassic World: Fallen Kingdom, který se objeví v kině 22. června. Zájemci se mohou předběžně registrovat do hry Jurassic World Alive. Po vydání hry tyto hráči získají vejce jako bonus.

Zdroj: 9to5mac.com